Gata cu temperaturile de vară la mijlocul lui februarie! Cum va fi vremea până în week-end

de Stiri Buzau Media

ceata_84512500Deși marți ne-am bucurat chiar și de 31 de grade la soare, începând de miercuri se mai răcește vremea, însă temperatura maximă nu va coborî sub 9 grade Celsius. Joi își fac apariția și ploile care se vor manifesta și vineri.

Deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine miercuri mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi înnorat, vor fi condiţii de burniţă, dar şi de ceaţă, în special noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 12, 13 grade.

Joi, vremea va continua să se răcească, totuşi valorile termice, îndeosebi cele nocturne, se vor situa peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi noros şi trecător va ploua slab sau va burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Vineri, valorile termice, îndeosebi cele nocturne vor continua să se situeze peste cele climatologic specifice acestei date din an, urmând astfel a se înregistra o temperatură maximă de 9 -10 grade şi o minimă de 2-3 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns