Grevă în fața Spitalului Județean Buzău

de Stiri Buzau Media
greva-spitalul-judetean-buzau

greva-spitalul-judetean-buzauTatăl  Florentinei Diana Radu, fata de nota 10 care a murit în urmă cu o lună la doar 14 ani din cauza unui anevrism cerebral, aduce acuzații grave persoanelor care ar fi putut să o salveze. El a decis astăzi să intre în greva foamei în fața Spitalului Județean Buzău, pentru a se face dreptate în cazul său, considerând că fiica sa a decedat cu zile, din cauză că Spitalul Județean Buzău nu are un neurochirurg, consultul făcut în cazul fiicei sale find dat de un neurolog.

Părintele acuză că nu s-a adus un elicopter SMURD pentru transportarea acesteia la un spital din capitală, deși a solicitat acest lucru. Răspunsul dat de cei de la SMURD a fost că nu existau condițiile necesare pentru a ateriza un elicopter la acea oră.  Deși nu s-a făcut vreo sesizare la Colegiul Medicilor din Buzău, aceștia dau o explicație cum că , în acest caz, există o “culpă tehnică”.

Tatăl disperat este decis să continue greva foamei, anunțând că nu pleacă din fața spitalului până la sfârșitul săptămânii.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns