Happy Cinema, cinematograful cu trei săli de proiecție ultramoderne din Galleria Mall Buzău, se deschide miercuri

de Stiri Buzau Media

13090348_962814607104935_400575192_nVeste bună pentru buzoieni. HAPPYCINEMA® Buzău se deschide în incinta Galleria Mall pe 27 aprilie, în plină primăvară, chiar în vacanţă de Paşte. În săptămâna lansării, primii clienţi ai noului cinematograf se vor bucura de proiecţii speciale.


HAPPYCINEMA® Buzău dispune de 3 săli generoase dotate cu echipamente de proiecţie şi sonorizare de ultima generaţie, inclusiv sistemul de vizionare tridimensională MasterImage 3D. În plus, HAPPYCINEMA® Buzău a dotat fiecare sala cu câte un rând de locuri Premium, deosebit de confortabile. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spaţiile lounge confortabile şi îşi pot comandă cafea, răcoritoare, bere şi gustări.


La HAPPYCINEMA® Buzău cinefilii vor avea de ales din cel puţin zece filme diferite în fiecare săptămâna, iar premierele şi avanpremierele momentului vor rula de mai multe ori pe zi. Programul începe de dimineaţă şi se termină seară târziu. Diversitatea programului, precum şi tarifele diferenţiate pe interval orar şi speciale pentru elevi, studenţi şi pensionari, fac din HAPPYCINEMA® Buzău un cinematograf accesibil pentru tot oraşul.Este cinematograful întregii familii şi, pentru toţi cei care îşi doresc să radă cu poftă, să aibă aventuri care taie respiraţia sau să trăiască momente de suspans în 3D, HAPPYCINEMA® îşi propune să devină locul preferat pentru petrecerea timpului liber.


Rezervările se pot face pe www.happycinema.ro, selectând mai întâi oraşul şi apoi locurile preferate din sala de cinema, iar noutăţile, promoțiile și ofertele speciale vor fi anunţate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HappyCinemaBuzau/ şi pe site.
HAPPYCINEMA® este un brand nou în piaţă operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® are planuri de extindere la nivel naţional, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte 3 oraşe cu o populaţie de peste 80000 locuitori.


Prin promoţiile spectaculoase, adaptate la specificul publicului din zonele unde operează, HAPPYCINEMA® ştie să aducă bucurie tuturor iubitorilor filmului!
Galleria Mall Buzău este primul şi cel mai mare mall inaugurat în Buzău. Cei 22.000 mp garantează vizitatorilor o experienţă completă de shopping, timp liber şi divertisment: de la mărci de renume şi producători cunoscuţi în fashion, încălţăminte şi accesorii, la mobilier, saloane cosmetice, wellness, loc de joacă pentru copii, cafenele şi restaurante pentru adulţi, cel puţin 40 de evenimente speciale organizate anual şi, din 27 aprilie 2016, şi cinematograf, prin HAPPYCINEMA® .

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns