Îi plăceau buchetele de flori şi albul. Așa va fi condusă astăzi pe ultimul drum Andreea Paraschiv, la Cimitirul Dumbrava

de Stiri Buzau Media

 

andreea-paraschiv-e1465747618781Andreea Paraschiv, tânăra de 19 ani care a murit duminică seară într-un accident de maşină, în judeţul Tulcea, va fi înmormântată marți în Cimitirul Dumbrava, din Buzău. Tatăl fetei i-a rugat pe cei care vor veni la funeralii să poarte alb în loc de negru. ”Fetiţa noastră nu mai este lângă noi! Călătoreşte printre îngeri şi stele. Înmormântarea are loc marţi la cimitirul Dumbrava din Buzău. Îi place albul şi buchetele de flori. Nu-i plac coroanele şi nici hainele de doliu. Cei ce doresc s-o petreacă pe ultimul drum sunt rugaţi a-i îndeplini dorinţele!”, a scris tatăl Andreei Paraschiv pe Facebook.

Andreea Paraschiv, proaspăt absolventă de liceu, trebuia să susțină luni prima probă a Bacalaureaului. Duminică seară drumul ei s-a sfârșit brusc într-o curbă. Tânăra a murit duminică într-un accident cumplit, în Tulcea, pe drumul ce leagă Niculiţel de Isaccea. Andreea Paraschiv a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla şi s-a izbit de un copac. Tânăra în vârstă de 19 ani obținuse permisul de conducere în urmă cu o lună. Andreea paraschiv a urmat cursurile Liceului de Artă “Margareta Sterian”, apoi s-a mutat cu părinții în Isaccea.Tânăra era cunoscută în lumea modelingului, după ce în 2013 participase la “Miss Buzău” și câștigase un contract de reprezentare cu o agenție din București.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns