Individ “săltat” de polițiști pentru proxenetism. Despre cine este vorba

de Stiri Buzau Media

Ionuț-Golea-696x573Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău l-au reținut iar pe Ionuț Golea, cel care în urmă cu aproape 3 luni de zile a fost trimis în arest pentru 24 de ore sub acuzația de înșelăciune. În perioada 2013-2015, acesta a înșelat patru firme de asigurări dar și o persoană fizică. În acest dosar, Golea a fost pus sub control judiciar.

Luni însă, în urma unor verificări, polițiștii l-au pus sub învinuire și pentru proxenetism. Golea, de 40 de ani, este suspectat de polițiștii buzoieni că  ,,în perioada 2012  – 2016, buzoianul ar fi obţinut aproximativ 150.000 lei ca urmare a practicării prostituției  pe teritoriul Italiei, Elveţiei, Angliei şi Franţei de către o tânără de 24 de ani din Pogoanele” se menționează în comunicatul IPJ Buzău. Dosarul era făcut mai demult însă cum fata era plecată în străinătate ea nu a putut fi citată ca martor. Aceasta a revenit acasă și le-a povestit polițiștilor prin ce a trecut.

Ionuț Golea a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Polițiștii de la Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale ale acestuia.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns