Întâlnirea poștașilor buzoieni cu candidatul PSD la Primărie, Constantin Toma, s-a suspendat după ce planul de racolare a fost devoalat

de Stiri Buzau Media

received_955902544462808Poștașii buzoieni n-au cedat presiunilor politice. Întâlnirea anunțată pentru această seară între factorii poștali din municipiu și candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Toma, a fost reprogramată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. Asta după ce portalul de știri buzăumedia a anunțat intenția social-democraților de a pune presiuni pe lucrătorii de la Poștă pentru ca aceștia să facă jocurile PSD în campania electorală.

Potrivit unei informații vehiculate încă de aseară, poștașii din municipiul Buzău au fost „invitați” să participe astăzi, de la ora 18,00, la o masă ” tovărășească ” cu Constantin Toma. Artizanii „întâlnirii” care urma să aibă loc la restaurantul Hotelului Pietroasa sunt, potrivit unor surse, directorul Oficiului Județean de Poștă, Faustin Scântei, om de bază al PSD în perioada prelectorală, împreună cu liderul de sindicat al poştaşilor buzoieni, Bogdan Ion.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns