INVITAȚIE la handbal: SCM Gloria Buzău vs HC Dunărea Brăila

de Stiri Buzau Media

Sport Club Municipal Gloria Buzău își unește forțele cu pasionații de handbal pentru a susține echipa feminină într-o confruntare de neuitat.

Joi, 25 ianuarie 2024, începând cu ora 17:30, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va fi scena unei întâlniri palpitante dintre două echipe de top ale Ligii Florilor MOL: Gloria Buzău și HC Dunărea Brăila.

Această întâlnire sportivă, situată în inima etapei cu numărul 14 a prestigioasei ligi, promite nu doar competiție, ci și o demonstrație de forță și măiestrie în sportul ce unește comunități și pasiuni.

Pentru susținătorii fervenți și pentru cei care încă nu au descoperit magia acestui sport, clubul oferă bilete la un preț accesibil de doar 15 lei.

Acestea sunt disponibile pentru achiziție online, pe platformele www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și direct de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în ziua jocului, între orele 09:30 și 17:30.

Posesorii de abonamente online vor putea, de asemenea, să le ridice în același interval orar.

Evenimentul de joi nu este doar o întrecere sportivă, ci o manifestare a unității și susținerii comunității locale pentru valorile sportive.