Iubitorii de rock TREBUIE să știe asta: TOP T revine

de Stiri Buzau Media

Line-up_final_si_detalii_bilet_AYd9t8wMKXFestivalul TOP, anulat după tragedia din Colectiv, va fi organizat, până la urmă. Evenimentul, atît de  apreciat și iubit de amatorii de rock se va ține în zilele de 18 și 19 decembrie, după cum anunță organizatorii.

Ediția TOP T 2015 va avea loc în perioada 18-19 decembrie în aceeași locație. Legat de distribuție, suntem în discuții cu trupele de pe afiș și până la finalul săptămânii vom avea tabloul final. Biletele și abonamentele vândute rămân valabile! Vom reveni cu noile condiții de procurare a biletelor până la finalul săptămânii.. numărul de bilete vândute pe seară va fi în continuare limitat la 300 – au menționat pe facebook  organizatorii.

Festivalul TOP T trebuia să aibă loc la începutul lunii noiembrie, însă a fost anulat după tragedia din clubul Colectiv. Rând pe rând, trupele aflate pe afiș au anunțat că nu sunt în stare să urce pe scenă atât de curând, având în vedere că mulți dintre prietenii sau fanii lor au pierit în incendiul devastator din Colectiv.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns