La un pas de tragedie! O mamă și fiul ei au ajuns la spital după ce comedia în care se aflau s-a defectat și au picat de la doi metri înălțime

de Stiri Buzau Media

12628O femeie de 34 de ani și fiul său de 9 ani au ajuns la Spitalul de Urgenţă, după ce braţul hidraulic al unui carusel în care se aflau în Drăgaică a rămas fără presiune, iar capsula cu cei doi a căzut de la o înălțime de doi metri. Se pare că una dintre siguranţele caruselului s-a ars, iar braţele utilajului au rămas suspendate în aer. Însă, un furtun de mare presiune a cedat și brațul a picat brusc. Poliţia şi inspectorii ITM au declanşat o anchetă.

Atât femeia cât și fiul său au fost transportați la spital pentru investigații. Primul ajutor le-a fost acordat pe loc, în Drăgaică, de asistenta de la Crucea Roşie, Anişoara  Popia, care a intervenit pentru a acorda primul ajutor imediat ce a aflat despre producerea accidentului.

Tânăra acuza dureri la umăr, iar copilul avea câteva zgârieturi și era speriat. Proprietarul utilajului de agrement, un bărbat din Călăraşi, spune că de 15 ani deţine carouselul şi că niciodată nu a mai avut incidente. Patronul dă însă asigurări că are toate autorizaţiile ISCIR şi că a făcut chiar şi revizia anuală a acestui utilaj.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns