Locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie “Getica”, General de brigadă Oliviu Irina, a trecut în rezervă

de Stiri Buzau Media

received_956245544428508În data de 13 aprilie, la comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, în prezenţa şefului Statului Major General, general Nicolae-Ionel CIUCĂ, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a generalui de brigadă Oliviu Irina, locţiitorul comandantului diviziei.

Momentul încărcat de o vizibilă emoţie a fost o formă de real respect şi în acest context, comandantul diviziei, general-maior Petrică-Lucian Foca a prezentat pe scurt activitatea şi evoluţia în carieră a general de brigadă Oliviu Irina, i-a mulţumit pentru tot ceea ce a făcut în întreaga carieră, i-a oferit o diplomă de excelenţă binemeritată şi i-a înmânat livretul militar.
Şeful Statului Major General, general Nicolae-Ionel CIUCĂ, a mulţumit generalului Irina pentru modul cum şi-a îndeplinit îndatoririle cât a servit patria sub drapel şi i-a înmânat sabia cu înscrisuri gravate, model „Ştefan cel Mare”, în semn de recunostinţă pentru întreaga carieră militară.
“…azi, mă despart de Armata Română, cu emoţii fireşti, dar plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligaţiile de militar, mândru de tot ce am realizat şi vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea tuturor sarcinilor şi obiectivelor pe care mi le-am propus. Vreau să vă spun că m-am simţit extraordinar de bine alături de dumneavoastră. Am simţit aprecierile dumneavoastră vis-a-vis de autoritatea profesională a subsemnatului, dar şi de experienţa pe care am dobândit-o de-a lungul timpului ca militar…”, s-a adresat camarazilor generalul Oliviu IRINA, vizibil emoționat.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns