Echipa de majorete a Asociaţiei Sportive Mişcare, Sport, Sănătate a confirmat încă o dată că este nu doar cea mai bună echipa din Buzău din categoria lor de vârstă, precadete, dar şi din ţară. Campionatul Naţional de Majorete din 14 mai 2016 a fost bifat şi câştigat de fetiţele majorete, care s-au întors acasă cu trofeul de la Bistriţa. Cele 15 fetiţe susţinute peste tot de galeria lor demonstrează peste tot în ţară că sunt cele mai bune şi că indiferent de amploarea concursurilor echipa Girl’s Dance reuşeşte să obţină punctaj maxim.
Aşa s-a întâmplat şi la Bistriţa, la Campionatul Naţional de Majorete, unde numele oraşul nostru a fost strigat cu surle şi trâmbiţe că fiind câştigător al locului 1. Concurenţă a fost strânsă, echipe din toată ţară s-au înscris la concurs, fiecare dintre ele foarte bine pregătite pentru un concurs de o asemenea însemnătate pentru această nouă ramură sportivă. Juriul format din 8 membrii a avut pe lângă cei doi arbitri români şi alţi 6 internaționali și 3 arbitri din Slovenia şi alţi 3 din Ungaria, semn că această competiţie a fost una de nivel înalt.
Clasamentul celor 5 echipe participante la categoria Majorete Hobby / Show precadete a arătat astfel la final de concurs: Locul I – Echipa Girl’s Dance – Asociaţia Sportivă Mişcare, Sport, Sănătate Buzău Locul ÎI – Echipa Madness UMF Cluj-Napoca Locul III – Echipa Best Junior Cluj-Napoca Locul IV – Echipa Together Dance Târgu-Mureş Locul V – Echipa Magic Cluj-Napoca Succesul lor la aceste competiţii aduce o plus valoare la capitalul de imagine al oraşului nostru, al cărui nume răsună în toate sălile de sport unde se organizează astfel de competiţii de majorete. Toate aceste premii le fac mândre pe fetiţe dar şi pe profesorul coordonator doamna Daniela Drimboceanu, dar în acelaşi timp le obligă la menţinerea echipei în aceeaşi linie fruntaşă.
Suntem mândri că reuşim prin acest sport să ne facem cunoscuţi în toată ţară şi să demonstrăm că încă de la vârste fragede putem face performanţă. Sportul în echipa practicat încă de la vârste mici este extraordinar de benefic pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici, care reuşesc să înveţe să nu fie individualişti, să lucreze în echipa, să îşi cumuleze efortul fizic individual pentru reuşită echipei că un tot unitar. Noi, echipa Girl’s Dance ne pregătim în acest sport încă de la vârstă de 5 – 6 ani şi am reuşit prin muncă, talent şi pasiune să evoluăm şi să transformăm această ramură în una cu însemnătate în sportul buzoian – a declarat profesorul coordonator al echipei Girl’s Dance Daniela Drimboceanu.