Managerul Spitalului Județean, Claudiu Damian, a câștigat o primă bătălie cu ANI

de Stiri Buzau Media

received_977594115626984Managerul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian, a câștigat la Curtea de Apel București, procesul intentat Agenției Naționale de Integritate, care l-a declarat incompatibil, la începutul acestui an. Damian a contestat raportul

iar instanța i-a dat câștig de cauză și a dispus anularea acestui raport. Decizia nu este însă definitivă. „Admite excepţia lipsei de interes a capătului de cerere privind suspendare executării raportului de evaluare. Respinge această cerere, ca lipsită de interes. Anulează raportul de evaluare nr.2357/G/II/21.01.2016 întocmit de A.N.I. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 4550 lei, cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, se precizează în hotărârea instanței.
Directorul celei mai mari unități spitalicești din Buzău a fost declarat
incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Inspectorii ANI au stabilit că Damian a deținut simultan, în perioada 4 august – 24 septembrie 2014, funcțiile de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Buzău și director în cadrul S.C. ROMARTA S.A., încălcând astfel legea. Claudiu Damian a precizat, la acea vreme, că în perioada menționată în raportul ANI nu a făcut altceva decât să predea actele și gestiunea societății respective.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns