Mărțișorul Speranței – Un târg caritabil plin de culoare și emoție îți așteaptă vizita la Galeriile de Artă din Buzău

de Stiri Buzau Media

Într-o lume în care viteza și tehnologia par să ne fi furat aproape complet bucuria de a aprecia lucrurile mici, o rază de speranță și frumusețe autentică se pregătește să ne încânte privirile și inimile.

Galeriile de Artă din Buzău găzduiesc în perioada 27 februarie – 8 martie 2024 un eveniment cu totul special: Târgul caritabil „Mărțișorul Speranței”.

Acest târg nu este doar un simplu eveniment, ci o splendidă manifestare a dragostei, speranței și generozității.

Elevii, profesorii și părinții Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău au pus suflet și pasiune în crearea unor mărțișoare și obiecte decorative unice, care mai mult ca sigur vă vor încânta și vă vor face să vă simțiți parte din povestea lor.

Scopul acestui târg caritabil este de a strânge fonduri pentru a susține copiii în călătoria lor de cunoaștere și dezvoltare, de a le oferi cele mai frumoase experiențe de învățare.

Prin participarea dumneavoastră, aveți șansa de a contribui la această nobilă cauză și de a aduce un zâmbet pe chipul tinerilor talentați.

Vă invităm să fiți parte din această inițiativă frumoasă, să vă bucurați de spiritul solidarității și al generozității și să admirați creațiile pline de sensibilitate și talent ale copiilor.

Așadar, vă așteptăm cu drag la Galeriile de Artă din Buzău, între 27 februarie și 8 martie, pentru a fi alături de noi în această minunată călătorie a speranței și a generozității!