Meci electrizant la Buzău: SCM Gloria Buzău întâlnește SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Florilor MOL!

de Stiri Buzau Media

Atmosferă incandescentă și pasiune pentru handbal la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, unde Sport Club Municipal Gloria Buzău va întâlni pe SCM Râmnicu Vâlcea într-o confruntare de neuitat, în etapa cu numărul 16 a Ligii Florilor MOL.

Evenimentul este programat pentru joi, 8 februarie 2024, de la ora 17:30, promițând să ofere spectatorilor un spectacol sportiv de excepție.

Pentru această partidă importantă, clubul oferă bilete la un preț accesibil de doar 15 lei, disponibile pentru achiziție online pe platformele www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și la casieria Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Casieria va fi deschisă în ziua meciului, de la ora 09:30 până la 17:30, oferind șansa tuturor fanilor de a asigura un loc pentru a-și susține favoritele.

În semn de încurajare a participării tinerilor la evenimentele sportive și de promovare a handbalului în rândul noilor generații, clubul oferă acces gratuit copiilor cu vârsta de până la 16 ani.

Pentru a beneficia de această ofertă, este necesară prezentarea unui document justificativ (copie după certificatul de naștere, carnet de elev sau carte de identitate).

Însoțitorii acestora, care depășesc vârsta de 16 ani, trebuie să achiziționeze bilet de intrare, asigurându-se astfel că micuții fani vor avea locuri rezervate chiar lângă ei.

Partida dintre Gloria Buzău și SCM Râmnicu Vâlcea se anunță a fi un duel palpitant, ambele echipe având reputații impresionante în Liga Florilor MOL.

Cu jucătoare de top și strategii bine puse la punct, meciul va fi, cu siguranță, unul memorabil pentru toți fanii handbalului feminin.

Nu ratați ocazia de a fi martori la acest eveniment sportiv de excepție!

Veniți să susțineți echipa locală și să vă bucurați de o seară plină de pasiune, energie și handbal de cea mai înaltă calitate.

Haideți să umplem Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” și să arătăm spiritul comunității noastre în sprijinul sportului!