Metalul transferă de la FC Buzău

de Stiri Buzau Media

Se anunță două transferuri de top pentru Metalul Buzău. Echipa buzoiană este foarte aproape de a-i înregimenta pe Sebastian Ghinga și Călin Toma, doi jucători cu experiență vastă în eșalonul secund, care evoluează la FC Buzău, dar care nu mai fac parte din planurile lui Cristi Pustai.

FC Buzău nu a reușit să rezilieze contractele cu fundașul Călin Toma (29 de ani) și mijlocașul Sebastian Ghinga (34 de ani), motiv pentru care a decis să îi împrumute. Dat fiind faptul că există o relație bună cu Metalul Buzău, conducerea clubului din Liga 2 a hotărât să îi trimită acolo.

Cei doi fotbaliști au prins câteva meciuri în Liga 2, până să se intre în pauza de iarnă. Călin Toma a fost utilizat în nouă partide (268 de minute) de FC Buzău, iar Sebastian Ghinga în 10 rânduri (530 de minute).

Metalul s-a înțeles și cu Adrian Moldovan, atacant de 22 de ani care a evoluat la Ceahlăul în turul actualului sezon. Vârful de 1.86 a mai jucat pentru Unirea Slobozia, CSM Alexandria, Poli Iași și Academica Clinceni. De asemenea, la Buzău au venit și doi jucători născuți în 2003, Antonio Marcu de la U. Cluj și Cătălin Banienschi de la Petrolul.

Metalul Buzău punctează și la capitolul reveniri, după ce Cătălin Bardaș a decis să evolueze pentru buzoieni, în returul de campionat.

Cu cele 30 de puncte acumulate după 15 etape din sezonul regular, Metalul Buzău e la șapte puncte de liderul SC Oțelul și la cinci de locul secund, CSM Focșani, marile favorite în lupta la promovare în Liga 2, din Seria 2 a Ligii a 3-a.

Știri despre: , ,