Militarul buzoian rănit sâmbătă în Afganistan este din ce în ce mai bine și își așteaptă în Germania iubita și familia

de Stiri Buzau Media

627x0Starea militarului rănit sâmbătă în Afganistan, aflat la un spital militar din Germania, este din ce în ce mai bună, a declarat miercuri colonelul Marius Crăciun, comandantul Componentei de Operații Speciale.

Am vorbit cu el la telefon aseară, este în condiții bune, se mișcă, iese și intră în salon, din Spitalul militar din Germania, așteaptă să-i vină prietena care cu siguranță îi va ridica moralul, fratele, familia, mama, tata, din punctul acesta de vedere avem și o veste bună – a mai declarat colonelul Marius Crăciun prezent miercuri la funeraliile celor doi militari decedați sâmbătă în Afganistan.

În privința anchetei privind decesul celor doi militari, sublocotenenții post-mortem Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu, comandantul Componentei de Operații Speciale a declarat că “la nivelul Coaliției s-a constituit o comisie de investigație”.

Este o anchetă în curs de desfășurare, cert este că la nivelul Coaliției s-a constituit o comisie de investigație, în momentul oportun MApN, prin structurile de specialitate, va prezenta situația – a mai declarat sursa citată.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns