Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, la Buzău:”Amnistia fiscală pentru toți contribuabilii, adoptată în următoarele săptămâni”

de Stiri Buzau Media
Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, la Buzău:"Amnistia fiscală pentru toți contribuabilii, adoptată în următoarele săptămâni"

Prezent duminică la Buzău pentru a-și vota președintele de partid, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că proiectul care prevede amnistia fiscală ar putea fi adoptat de către Guvern în următoarele săptămâni. Potrivit ministrului, de amnistia fiscală ar urma să beneficieze toţi contribuabilii, fie ei persoane fizice sau juridice.

Este un impuls care trebuie dat economiei– a spus Eugen Teodorovici, care a precizat că va fost luat în considerare şi un sistem de recompensare a celor care și-au achitat penalitățile, precum și a celor care sunt la zi cu plățile.

Potrivit proiectului de amnistie fiscală, firmele şi persoanele fizice, care au la data de 30 septembrie datorii la bugetul de stat, vor putea fi scutite de penalităţile de întârziere. Însă nu oricum, ci cu o condiţie, aceea de a achita până pe 31 martie 2016 datoria principală şi dobânzile aferente, dobânzi care ar putea fi însă micşorate.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns