Minune. Bărbatul din Bisoca, dispărut de 3 zile, a fost găsit în viață

de Stiri Buzau Media

Un bărbat din Bisoca a plecat după ciuperci și nu s-a mai întors acasă. E căutat de 3 zilePensionarul dispărut în pădure la Bisoca, duminică, a fost găsit în viață miercuri după amiază. Doar o minune a făcut ca omul care era plecat de acasă din 18 octombrie să fie găsit viu.

În   data   de   21.10.2015, în jurul orelor   15.30,   în   timpul   căutărilor   efectuate   de   jandarmi, poliţişti,pompieri şi voluntari a fost găsit în zona Lacul Trestia, în Gârla Pleşului, de către o echipă de voluntari, un barbat care prezenta semne vitale. Ulterior s-a stabilit că acesta era numitul S.V, dat dispărut de familie din data de 18.10.2015. La faţa locul s-au deplasat echipele formate din jandarmi, poliţisti şi pompieri, care, în prezent îl scot din râpă, acesta prezentând răni la nivelul picioarelor şi deshidratare. Acesta va fi preluat de serviciile medicale şi ulterior va fi evaluat din punct de vedere medical mai amănunţit – au transmis reprezentanții Jandarmeriei Buzău.

Bărbatul plecase de acasă duminică la cules de ciuperci în pădure, la Lacuri.  Omul mai fusese și altă dată plecat însă niciodată nu a întârziat atât de mult. Rudele au intrat în panică și au anunțat autoritățile care l-au căutat în tot acest timp.

Din fericire, bărbatul a fost găsit în viață.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns