Nouă cupluri de buzoieni au spus “DA”, sâmbătă, în fața primarului Constantin Toma. Printre ele, consilierul local PSD Bogdan Hudițoiu și iubita sa

de Stiri Buzau Media

13631476_1028102893977712_5845334561901710141_nPrimarul Constantin Toma a oficiat sâmbătă primele căsătorii, în calitate de ofițer de stare civilă, într-o locație deosebită. Astfel, nouă cupluri de buzoieni au spus da în fața noului edil-șef al Buzăului. “Astăzi, la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman am oficiat cununia civilă pentru 9 tinere familii. Au fost momente emoționante, unice pentru un primar. Le urez tuturor casă de piatra.

Am optat pentru această locație deoarece cred că putem da utilizări multiple Complexului Marghiloman. Trebuie să aducem în atenția buzoienilor Vila ALBATROS. Este un imobil încărcat de istorie, înconjurat de un parc superb care, îngrijit un pic mai bine, poate deveni o oază de relaxare pentru buzoieni.

Aștept sugestii de evenimente pe care le putem organiza în Centrul Cultural Alexandru Marghiloman“, a scris pe pagina sa de Facebook Constantin Toma.

Printre cei care au spus “DA” sâmbătă este și consilierul municipal PSD Bogdan Hudițoiu.