UPDATE: O nouă tragedie la Buzău!

de Stiri Buzau Media
sjubz

sjubzUPDATE: Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Județean avea 49 de ani și suferea de ciroză hepatică, boala fiind extrem de avansată. Omul era căsătorit, avea 2 copii, însă familia îi era plecată în străinătate. Singur fiind, bărbatul se chinuia destul de tare cu boala care-l măcina și cu faptul că ajunsese să nu se mai îngrijească nimeni de soarta sa. El locuia în cartierul Micro 14 și mai fusese internat în spital având în vedere boala galopantă cu care fusese diagnosticat.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani din Buzău. A fost internat pe data de 13 pe secţia medicală, la compartimentul gastro-enterologie. Este un pacient cunoscut cu ciroză hepatic ă. Acum 2 luni a fost internat tot pe secţia medicală, acum a revenit în stare foarte gravă, cu icter. Din câte ştim noi, soţia şi fiul dânsului lucrează în Franţa, deci nu sunt cu pacientul. La ora 6 fără un sfert, bărbatul a spus că merge la baie, baia se află la capătul holului. Ulterior nu a mai ajuns la baie, a intrat în salonul 5, care este un salon cu bolnavi care se află în stare foarte gravă, s-a urcat pe scaun şi apoi s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat Adrian Bratosin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Știrea inițială: În această dimineață un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Județean Buzău. El a fost internat pe data de 13 iulie, la Secția medicală, compartimentul Gastroenterologie. Pacientul era cunoscut cu ciroză hapatică, iar în ultimele 2 luni mai fusese internat tot pe Secția medicală.

Pe 13 iulie s-a internat în stare agravantă, cu icter. În această dimineață, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJUB,  Adriana Bratosin,  la ora 5.45, le-a spus colegilor din salonul 2, unde era internat, că se duce la baie, dar s-a dus la salonul 5, unde sunt internați pacienți în stare foarte gravă, a luat un scaun și s-a aruncat de la fereastra salonului, de la etajul 4.

Bărbatul a decedat pe loc. Polițiștii sunt la fața locului și desfășoară cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Din declarațiile colegilor de salon, am aflat că bărbatul trăia singur, soția și fiul acestuia locuind în Franța.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns