UPDATE O tânără învățătoare din Buzău, căutată la nivel național. A dispărut sâmbătă după ce a aflat că va fi internată la un spital de psihiatrie

de Stiri Buzau Media

13501715_803494633083505_9161821030089863930_nUPDATE Tânăra a fost găsită astăzi pe raza comunei Bisoca. Ea a fost preluată de polițiști și va fi încuviințată rudelor. Urmează să se decidă dacă va fi internată la spitalul de neuropsihiatrie.

O tânără învățătoare de la școala din Cândești este căutată de polițiști la nivel național, după ce a dispărut, sâmbătă dimineață, de la un cabinet psihiatric din centrul orașului.

Cristina Păun are 35 de ani și este învățătoare la Școala Gimnazială Cândești. Este necăsătorită și locuiește cu părinții într-un bloc de pe Spiru Haret. Sâmbătă dimineață, împreună cu tatăl și cu sora sa, tânăra ar fi mers la un cabinet medical din municipiu, deoarece, în ultima perioadă, era cam abătută, iar în noaptea de joi spre vineri suferise o cădere nervoasă. Medicul ar fi decis să o interneze la Săpoca, însă, când a auzit tânăra a părăsit cabinetul, motivând că vrea să ia puțin aer, și s-a făcut nevăzută.

Părinții au anunțat imediat Poliția, iar polițiștii au dat-o imediat în urmărire la nivel național.

Colegii și apropiații s-au mobilizat și au postat un anunț pe Facebook, în speranța că tânăra va fi găsită.

„Persoană dispărută în centrul orașului BUZĂU.

La data de 25 iunie a.c. Poliţia municipiului Buzau a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 25 iunie a.c. o femeie, de 35 ani, a fost dată dispărută.

Tânăra se numeşte Cristina Păun şi are următoarele semnalmente:

– înălţime 1.82 m, ochi căprui, faţa ovală, păr mediu castaniu închis, constituţie atletică, 58 kg.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză (ie) albă cu câteva cusături sau flori roșii cusute sus, eșarfă albă, blugi albaștri largi, sandale joase albastre.

Toţi cei care pot da relaţii în vederea localizării persoanei dispărute să anunţe la tel 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sau contactați-mă vă rog la numărul: 0766251439 Mihaela. Vă rugăm, dați share mai departe și ajutați-ne să o găsim”, este apelul distribuit pe Facebook.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns