O tânără mămică din Buzău are nevoie de ajutorul nostru

de Stiri Buzau Media

received_956351091084620O tânără mămică din Buzău, Raluca Filip Colgiu, are nevoie de ajutorul nostru. Ea suferă de o formă gravă de leucemie şi are mare nevoie de sânge pentru transfuzii.

Prietenii au creat pe o pagină de socializare grupul “Împreună pentru Raluca!”, demers care îşi propune să coordoneze donatorii, astfel încât tânăra să poată beneficia de sângele necesar pentru transfuzii cu trombocite.

„Raluca e incercata de soarta! Va rog mult sa ne mobilizam sa-i dam o sansa la zambet, sa o ajutam sa lupte cu boala! Sangele nostru poate face diferenta! Haideti sa dam o „punga de ajutor” – 450 ml din sangele nostru.
S-a vorbit cu familia si stocurile pentru aceasta saptamana sunt asigurate, dar de luni incolo ele trebuiesc reinnoite rapid! Noi putem face asta, stiu ca pot conta pe voi, ca de fiecare data!
Va asteptam incepand cu ziua de luni 18 APRILIE la ora 9.30 la CENTRUL DE TRANSFUZII BUZAU din str. Grigore Bastan si vom continua pe tot parcursul saptamanii iar in functie de cerinte ne vom organiza pe termen mediu pentru cat va fi nevoie, dar este important sa incepem!

Oricine poate dona, indiferent de grupa!

Raluca are nevoie de noi!

Va rog sa dati SHARE, pentru a ajunge la cat mai multi oameni care o pot ajuta!”, acesta este anunţul postat de prietenii Ralucăi.

Trebuie menționat numele complet pentru cine se donează.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns