Om al străzii, găsit mort într-un canal

de Stiri Buzau Media

2Un om fără adăpost a fost găsit mort într-un canal. Trupul neînsufețit fost descoperit de către o echipă a Regiei Autonome de Termoficare, venită să verfice o avarie semnalată la PT 29.

Unul dintre angajații RAM au observat bărbatul din canal și a sunat la 112.

Au apărut semnale că ceva nu este în regulă la ciruitul de încălzire și apă caldă. Echipa operativă a început căutarea și depistarea cauzei, iar când angajați noștri au deschis capacul acestui cămin și au văzut o persoană decedată. A anunțat dispeceratul și organele abilitate – a spus directorul RAM Buzău, Constantin Tacea.

În zona PT 29 din apropierea Muzeului Județean au ajuns echipaje ale ISU care, împrepună cu lucrători ai Regiei, au reușit să scoată la suprafață trupul omului fără adăpost. În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar legiștii urmează să stabilească și cauzele care au condus la decesul omului străzii. Cel mai probabil acesta s-a asfixiat și a suferit arsuri din cauza unui incendiu izbucnit fie de la o țigară aprinsă, fie de la focul pe care și-l mai făceau oamenii străzii pentru a se încălzi și pentru care foloseau materiale găsite în gunoi.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns