Panică în Bariera Ploiești. O grenadă a fost găsită în fața unui bloc

de Stiri Buzau Media
Panică în Bariera Ploiești. O grenadă a fost găsită în fața unui bloc

Panică în Bariera Ploiești. O grenadă a fost găsită în fața unui blocCirculația a fost blocată duminică seara în zona podului Drăgaica după ce un cetățean a sunat la 112 și a reclamat că a găsit o grenadă în fața unui bloc cu 4 etaje din zonă.

Potrivit Poliției, din primele date ar fi vorba de fapt de corpul unei grenade, fără a fi nimic periculos.

Cel puțin așa se crede la prima vedere, la fața locului fiind așteptați pirotehnicienii de la ISU Buzău.

Zona este izolată, iar circulația este blocată până ce specialiștii ISU Buzău vor ridica grenada.

UPDATE:

Pirotehnicienii de la ISU Buzău au ridicat grenada găsită în fața unui bloc din zona podului Drăgaica.

Angajații ISU care au intervenit la solicitarea Poliției urmează să stabilească dacă  grenada este activă ori este nepericuloasă.
Circulația a fost reluată fără a se înregistra incidente neplăcute.

UPDATE:

După calmarea spiritelor, polițiștii și pompierii de la ISU Buzău au făcut lumină în cazul grenadei care a alertat atâta lume în zona podului Drăgaica. Grenada a fost scoasă dintr-un apartament de o femeie care a găsit-o pe frigider. Speriată de moarte, femeia a scos obiectul cu pricina în stradă și l-a lăsat pe trotuar.

Un bărbat a sunat rapid la 112 , în zonă venind polițiștii care au izolat zona și au blocat circulația. În sprijinul polițiștilor au ajuns pompierii care au ridicat grenada și urmează să stabilească dacă aceasta este ofensivă sau defensivă. Anchetatorii au stabilit că ginerele femeii respective a cumpărat grenada din târg și a adus-o acasă, spre disperarea bătrânei care a găsit-o. Omul a fost dus la Poliție pentru audieri.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns