Politicienii buzoieni, provocați să sprijine o campanie umanitară inițiată de sărbători de Pes Activists

de Stiri Buzau Media

12342807_157770007912626_1733861331327626517_nAcțiune lăudabilă a PES Activists România care a pus la cale o campanie menită a aduce un zâmbet de bucurie pe sufletul celor mai nevoiași dintre români. Campania este deja tradiție, nefiind la prima ediție, și se intitulează “Zâmbetul de Sărbători”, fiind inițiată de europarlamentarul Victor Negrescu. Organizatorii au de gând ca anul acesta să lanseze și provocări către diferite personalități pentru a fi alături de cei năpăstuiți de soartă, cu posibilități materiale reduse care  cu mari sacrificii reușesc să pună ceva pe masă, de sărbători.

PES Activists România a lansat deja pe Facebook o provocare pentru șeful PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, dar și pentru viceprimarul Fănică Bârlă. Celor doi li se cere să se implice în campania “Zâmbetul de Sărbători”, în urma căreia mai multe familii nevoiașe vor primi daruri de Sărbători.

Lansăm cea de-a doua ediție a campaniei Zâmbetul de Sărbători, o provocare pentru toți cei care consideră că Sărbătorile de iarnă trebuie să aducă zâmbete și bucurie în sufletele copiilor și familiilor cu posibilități reduse. Astfel, îi provocăm (și suntem convinși că se vor implica!) pe domnul presedinte al Organizatiei Județene PSD Buzau Marcel Ciolacu si pe domnul viceprimar al Municipiului Buzau Bârlă Fănică să vină alături de noi, să facem un cadou frumos de Sărbători unor familii aflate în nevoie: un brad împodobit de Crăciun! Oricine se poate implica şi da un exemplu folosind tagul‪#‎zambetuldesarbatori! – este mesajul PES Activists România.

Provocat, deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, nu a stat deloc pe gânduri și a precizat pe  Facebook că va sprijini campania menită a face o bucurie sărmanilor. Mai mult, Ciolacu l-a provocat pe Petre Emanoil Neagu, președinte al Consiliului Județean, să sprijine campania umanitară de sărbători.

Mă alătur campaniei ‪#‎zambetuldesarbatori iniţiată de Pes Activists Romania. Sunt foarte bucuros să pot dărui, de Crăciun, un brad împodobit unei familii aflate în nevoie şi sper ca acest gest simbolic să le aducă speranţă şi bucurie în suflete.
Putem fi mai mulţi cei care de sărbători facem fapte bune. Aşa că, în continuare îl provoc pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău,Petre Emanoil Neagu, să se alăture campaniei! Oricine se poate implica folosind hashtag-ul #zambetuldesarbatori! – a scris pe rețeaua de socializare liderul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu.

Și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat, provocat fiind, că va sprijini campania inițiată de Pes Activists.

Mă simt onorat de provocarea domnului deputat Marcel Ciolacu și o accept cu mare bucurie!
Vă invit pe toți să vă alăturați campaniei inițiate de Pes Activists Romania.
Fiecare dintre noi poate face un gest mic dar cu mare însemnătate pentru familiile aflate în nevoie.
Folosiți hashtag-ul ‪#‎zambetuldesarbatori și haideți să arătăm că ne pasă de semenii noștri! – a scris Petre Emanoil Neagu pe contul său de facebook. 

Sursa foto: PES Activists România

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns