Președintele CJ Petre Emanoil Neagu, reprezentantul județului în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008

de Stiri Buzau Media

received_933399766713086Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, este reprezentantul județului în Adunarea Generală a „Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008”. Consilierii județeni au aprobat astăzi înlocuirea secretatului județului, Laurențiu Gavrilă, în acest organism.

Celelalte patru proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi a ședinței
extraordinare a Consiliului Județean de astăzi au fost, de asemenea, adoptate cu votul majorității celor 27 de aleși prezenți la lucrări.
Este vorba despre modificări în statul de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă, darea în folosinţă, cu titlu gratuit, Consiliului local al comunei Luciu a unor suprafeţe de teren din DJ 214A, în vederea implementării proiectului „Sistem de canalizare, staţie de epurare şi staţie de tratare a apei în satul Luciu, comuna Luciu”. De asemenea, a fost aprobat parteneriatul dintre Consiliul Judeţean Buzău și Direcţia Generală Anticorupţie prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Buzău şi Transparency Internaţional România în vederea promovării unei cereri de finanţare pentru fonduri europene, precum și aprobarea participării Consiliului Judeţean Buzău în calitate de partener în Programul „Europa pentru cetăţeni” – proiectul „Resurse europene de informare pentru cetăţenii cu dizabilităţi”.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns