Primarul Boșcodeală, despre procesul Gloria: “Toate înscrisurile depuse și declarațiile martorilor sunt în favoarea mea”

de Stiri Buzau Media

Boscodeala-1Primarul Constantin Boșcodeală s-a referit, miercuri într-o declarație publică, la procesul Gloria, aflat în fază terminală și la respingerea cererii sale de recuzare a completului de judecători. Deși regretă că solicitarea nu i-a fost aprobată pe considerentul că judecătorii care au pe masa dosarul său ar fi “parțiali”, primarul Buzăului spune că “toate înscrisurile depuse și declarațiile martorilor”  sunt în favoarea sa.

Îmi pare rău că a fost respinsă solicitarea mea. Judecătorii nu au fost imparțiali, dar evident că judecata merge în continuare. Mă voi pregăti foarte bine, toate înscririle depuse și declarațiile de martori sunt în favoarea mea – a spus miercuri edilul buzoian.

În dosarul Gloria, Constantin Boșcodeală a fost condamnat de prima instanță la 5 ani de închisoare cu executare, dar primarul a făcut apel, care se judecă acum la Curtea de Apel Brașov.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns