Proxeneți reținuți de polițiștii buzoieni

de Stiri Buzau Media

received_958949440824785Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii de investigaţii criminale după ce au înlesnit practicarea prostituţiei de către o bucureşteancă şi o tânără din Buzău.

La data de 18 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism.
În urma documentării activităţii infracţionale a unui bucureştean în vârstă de 49 de ani şi a unui bărbat de 34 de ani din Giurgiu, s-a stabilit că în perioada decembrie 2015 – aprilie 2016, aceştia au închiriat pe raza municipiului Buzău două locuinţe destinate practicării prostituţiei de către o buzoiancă de 20 de ani şi o bucureşteancă de 41 de ani.
În urma percheziţiilor desfăşurate au fost ridicată suma de 2600 lei şi 600 auro, două laptopuri, 10 telefoane mobile, 50 grame de bijuterii confecţionate din material preţios (aur) precum şi un autoturism folosit de către persoanele implicate în activitatea infracţională.
Totodată, la sediul Poliţiei municipiului Buzău au fost audiate mai multe persoane care aveau cunoştinţă de activitatea desfăşurată de cele două femei.
ei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns