Repetentă, dar tot șefă. Geta Burducea rămâne inspector general al IȘJ Buzău

de Stiri Buzau Media
geta-burduceaGeta Burducea face ce face și tot în picioare cade. După ce a ratat de două ori concursul organizat de Ministerul Educației pentru funcția de șef al învățământului buzoian, Burducea se află tot în fruntea Inspectoratului Școlar. Ba mai mult, ea se pare că a fost girată de mai marii din  ministerul de resort pentru a rămâne  în continuare în fruntea instituției buzoiene. În aceste condiții, Geta Burducea va rămâne șef al IȘJ Buzău fie până la finele anului curent, fie până ce Ministerul se va preocupa să organizeze un nou concurs.
 La Buzău, Ministerul Educației a organizat de două ori concurs pentru șefia IȘJ Buzău. La ambele examene s-a înscris și Geta Burducea, care a ratat încă din primele etape ale concursului. Pe de altă parte, contracandida sa principală, învățătoarea Ionela Voicu, a obținut de fiecare dată rezultate mai bune, însă, se pare, nu suficient de bune încât să-i impresioneze pe cei de la Minister. Sau poate Ionela Voicu nu s-a poziționat din timp acolo unde trebuie.
Potrivit unor surse, Ionela Voicu, revoltată peste măsură de modul în care a fost tratată de șefii de la București care au întors-o de fiecare dată din drumul său spre șefia IȘJ Buzău ar pregăti în perioada următoare proteste la București, în fața sediului MInisterului Educației.
Revenim cu detalii pe acest subiect!

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns