Replică a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei: “Informația, conform căreia Înaltpreasfințitul Ciprian și-ar fi exprimat sprijnul pentru candidatura domnului Constantin Toma, este una falsă”

de Stiri Buzau Media

received_955766414476421“Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei nu susține vreun partid politic sau vreo ideologie politică în contextul alegerilor electorale pentru Primăria Municipiului Buzău. Informația apărută în presă conform căreia Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian și-ar fi exprimat sprijnul pentru candidatura domnului Constantin Toma în cuvântul pe care l-a rostit marți la hramul Catedralei Sf. Sava din Buzău este una falsă. Înaltpreasfinția Sa a mulțumit la finalul slujbei oaspeților veniți la sărbătoarea catedralei Copiilor și a prezentat stadiul actual al lucrărilor de înfrumusețare a lăcașului de cult, apreciind munca depusă de părintele profesor Mihail Milea pentru edificarea acestei mărețe Catedrale”, a precizat, într-un comunicat transmis buzăumedia, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, Dragoș Olteanu.

Precizările vin în urma apariției în presa locală a unor informații potrivit cărora, marți, la hramul catedralei Sf. Sava, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian și-ar fi exprimat susținerea pentru candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Toma.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns