Reprezentanții Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei nu confirmă o nouă candidatură a preotului Paul Negoiță la Primăria Buzău

de Stiri Buzau Media

received_950706248315771Reprezentanții Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei nu confirmă informațiile apărute în presa locală despre o nouă candidatură a preotului Paul Negoiță la Primăria Buzău.

“În acest moment nu avem o solicitare privind intenția preotului Paul Negoiță de a candida la Primăria Buzău”, a precizat pentru portalul de știri buzaumedia purtătorul de cuvânt al Arhiepicopiei Buzăului și Vrancei, Dragoș Olteanu.

Mai mult, nu există nici posibilitatea ca Paul Negoiță să fi primit binecuvântarea Patriarhului Daniel deoarece Sfântul Sinod al BOR nu s-a întrunit în ultima perioadă.
Fostul candidat independent la alegerile din 2012, preotul Paul Negoiţă, a adăugat zilele trecute o postare pe pagina de Facebook care lasă loc de speculații privind intenția de a ataca din nou Primăria Buzău tot din postura de independent.
„Buzăul nostru drag merită mai mult! Aici trăim, aici ne creștem copiii. Deci ne pasă! Nu putem fi pentru totdeauna trași pe sfoară, pe sfoara timpului și a irosirii zilelor și anilor în speranța că anii care vor veni vor fi mai buni. Vor fi doar dacă îi facem să fie. Perfecți nu vor fi, dar mai buni se poate. Cred în libertate, cred în înțelepciune, cred în viitor. Buzăul are nevoie de noi să dăm pagina istoriei! E vremea! Pare imposibil, dar este realizabil. 2016 va fi anul buzoienilor!”, spune preotul Negoiţă. Postarea a fost preluată de mai multe canale media însă nu exprimă clar intenția de a intra în cursa electorală.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns