Românii se vor putea vaccina anti-COVID în 92 de centre de vaccinare ale MApN

de Stiri Buzau Media

Ministerul Apărării deschide accesul publicului la 92 de centre de vaccinare organizate de MApN prin Platforma naţională de programare pentru vaccinarea anti-COVID-19 şi prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN la numărul  unic 021.414.44.25.

„De asemenea, începând de astăzi, au fost înființate încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile gestionate în totalitate de personalul MApN, destinate programării telefonice a populației la vaccinare, ajungându-se la un total de 600 de linii deschise”, se arată într-un comunicat al MApN.

În perioada următoare, numărul de centre de vaccinare va crește de la 58 câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată țara, conform ministerului.

„Cele 92 de centre au însemnat o modalitate de reducere a presiunii pe centrele care deservesc populația general, preluând sarcina imunizării unei părți importante din populația României”, spunea zilele trecute ministrul Apărării Nicolae Ciucă, într-o postare publicată pe Facebook.

„Înființarea centrelor de vaccinare de către MApN a avut ca scop reducerea presiunii pe centrele de vaccinare coordonate de Ministerul Sănătății, prin extinderea capabilităților de administrare a vaccinului la nivel național, aceste centre fiind destinate atât personalului MApN cât și a celui din alte instituții ale sistemului național de apărare și, în anumite situații, chiar pentru persoane civile, în conformitate cu procedurile derulate prin platforma unică de programare”, se mai arată în comunicatul MApN.

Știri despre: , ,