S-a închis și Cafeneaua Artiștilor

de Stiri Buzau Media
S-a închis și Cafeneaua Artiștilor

S-a închis și Cafeneaua ArtiștilorCinci patroni au decis să închidă localurile pe care le administrează, pentru a se pune la punct cu tot ce este necesar pentru a putea preveni o tragedie ca cea de la Colectiv, în cazul producerii unui incendiu.

Printre aceștia se află și patronal Cafenelei Artiștilor, care a decis că e mai bine ca locația să fie închisă și modernizată, pusă la punct, decât Doamne Fereste să se producă vreo nenorocite.

Începând de azi, 12 noiembrie 2015, Cafeneaua Artiştilor Buzău – Casa celor 7 Arte intră în renovare conform noilor reglementări P.S.I.. Siguranţa şi confortul prietenilor ce ne calcă pragul este pe primul loc. Vă vom ţine la curent cu data redeschiderii – se arată în mesajul postat de conducerea clubului pe site-ul firmei.

Pe de altă parte, inspectorii de prevenire din cadrul ISU au închis marți un prim restaurant din Buzău. Este vorba despre Berăria J, închisă din cauza neregulilor grave constatate de specialiștii ISU. Restaurantul va rămâne închis până ce patronal va face dovada că s-a aliniat normelor impuse de noua legislație în vigoare.

Pe lîngă închiderea localului, patronal de la Berăria J a primit și o amendă de 100.000 lei.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns