Șanse de angajare, joi, pentru buzoienii aflați în căutarea unui loc de muncă

de Stiri Buzau Media

cveSub egida „European Employers’ days – Zilele europene ale angajatorilor”, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău (AJOFM) organizează joi, 14 aprilie, începând cu ora 9:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. În municipiul Buzău, evenimentul va avea loc la Liceul Agricol, însă acțiuni similare vor avea loc în aceeași zi în Nehoiu, Rm. Sărat, Pogoanele și Pătârlagele.
Până ieri agenții economici contactați de AJOFM Buzău pentru a participa la Bursă, şi-au exprimat intenția de a oferi 412 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate, chiar și pentru cei fără calificare. 14 posturi fiind pentru persoane cu studii superioare.  La acestea se mai adaugă oferta de  locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES. Participanții sunt rugaţi să se prezinte la bursă cu un CV.
În acest moment, în județul Buzău sunt 18.000 de șomeri indemnizați și neindemnizați. Bucurător este că în luna martie, rata șomajului a ascăzut sub 9%, până la 8,47%.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns