Săptămâna viitoare am putea afla cine va deszăpezi drumurile naționale în următoarele patru ierni

de Stiri Buzau Media

deszapezire-b365-roCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România va primi și va deschide pe 12 iulie ofertele pentru contractarea lucrărilor de întreținere curentă a drumurilor pe timp de iarnă 2016-2020. Atunci va fi stabilită și firma care va deszăpezi drumurile naționale ce traversează județul nostru, încluse în Lot 7 SDN Buzău, aflată în jurisdicția D.R.D.P. București.

 

Licitațiile au fost lansate și demarate de CNADNR SA iar depunerea ofertelor și deschiderea acestora vor avea loc în aceeași zi la Direcțiile Regionale aferente fiecărui lot licitat. “CNADNR a solicitat ca depunerea să fie în aceeași zi pentru o cât mai corectă și reală competiție între operatorii economici ofertanți”, se precizează într-un comunicat al Companiei.

Iniţial, termenul limită era 4 iulie pentru ofertele depuse pentru deszăpezirea drumurilor aflate în responsabilitatea direcţiilor regionale Braşov, Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Timişoara şi 7 iulie pentru direcţiile regionale Cluj şi Craiova.

CNADNR a lansat la sfârșitul lunii mai licitaţiile pentru lucrările de deszăpezire din perioada 2016-2020.