Altercații pe marginea şoselei, aplanate de jandarmi la Cernăteşti și Săpoca

de Stiri Buzau Media

jandarmi1Un echipaj de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Buzău, care  se  întorcea duminică dintr-o misiune de  asigurare a ordinii publice la sărbătoarea din localitatea Plaiul Nucului, a  intervenit să aplaneze un conflict violent, iscat pe marginea şoselei.

S-a întâmplat la Cernăteşti, unde trei bărbaţi au transformat o porţiune din apropierea părţii carosabile în ring de box. Pentru a-i opri pe bătăuşi, jandarmii au folosit forţa, iar după calmarea spiritelor, au luat măsura transportării şi internării la Spitalul de Neuro­psihiatrie Săpoca a unuia dintre cei trei scandalagii, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Cernăteşti.

Totodată, a fost aplicată şi o amendă contravenţională pentru încălcarea ordinii publice, în valoare de 2.000 de lei.

Acelaşi echipaj de jandarmi, în timp ce se întorcea de la Spitalul Săpoca, la ieşire din localitate, a intervenit într-o situaţie asemănătoare.

De această dată, a fost vorba despre o tamponare între trei autoturisme, jandarmii asigurând ordinea publică până la venirea Poliţiei, timp în care s-a reuşit  calmarea  şoferilor celor trei maşini implicate în incident şi care erau pe punctul să se încaiere.