BPN al PNL nu a achiesat la propunerea puciștilor. Ce se întâmplă cu cei care au pus la cale debarcarea lui Ovidiu Anghel

de Stiri Buzau Media

PNL-puci-696x465Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a lăsat mână liberă Comitetului Executiv Județean pentru tranșarea situației conflictuale creată la nivelul Organizației Județene Buzău.  BPN a dispus organizarea unei ședințe a Comitetului Executiv Județean în această săptămână, ședință în care vor fi luate măsurile ce se impun potrivit statutului partidului.

Biroul Politic Național nu a achiesat la propunerea puciștilor. Dimpotrivă, reprezentanții BPN sunt de părere că în orice organizație de partid totul trebuie să funcționeze statutar în cadrul partidului, prin comitetele executive județene care reprezintă conducerea partidului. Nu se admit scandaluri care aduc prejudicii imaginii partidului. Mai mult, reprezentanții BPN au fost indignați de prezența body-guarzilor la sediul PNL. Au recomandat readucerea lucrurilor pe calea normală și să înceapă pregătirile pentru alegerile parlamentare. Și aici țin să precizez că orice membru de partid cu cotizația plătită la zi se poate înscrie în competiția internă pentru a candida pe unul dintre cele 3 locuri de senator sau unul din cele 7 locuri de deputat urmând ca listele să fie definitivate de Comitetul Județean Executiv și validate de Biroul Politic Național”, a declarat Ovidiu Anghel pentru Buzăumedia.