Senatorul UNPR, Constantin Popa, bate cu pumnul în masă după ce votul pe un proiect inițiat de el a fost amânat la vot

de Stiri Buzau Media
Senatorul UNPR, Constantin Popa, bate cu pumnul în masă după ce votul pe un proiect inițiat de el a fost amânat la vot

Senatorul UNPR, Constantin Popa, bate cu pumnul în masă după ce votul pe un proiect inițiat de el a fost amânat la votConstantin Popa, senatorul de Buzău al UNPR bate cu pumnul în masa după ce votarea unui proiect initiat de el și menit a veni în sprijinul tinerilor a fost amânată. Senatorul Constantin Popa susţine că amânarea votării iniţiativei legislative privind primul loc de muncă a fost cauzată de “dorința unui coleg de a ieși în evidență”. “Legea privind primul loc de muncă, un proiect pe care l-am inițiat și care s-a bucurat atât de sprijinul colegilor din UNPR, cât și al celor din grupul PSD, ar fi trebuit ca luni să primească un vot final din partea Senatului României. Subliniez încă o dată că este vorba de o inițiativă legislativă menită să vină atât în sprijinul tinerilor, cât și al angajatorilor, o propunere extrem de benefică pentru România.

Din păcate, ca urmare a dorinței unui coleg de a ieși în evidență, senatorii au decis amânarea cu o săptămână a proiectului. Sper ca în cele din urmă săptămâna viitoare să fie întrunit numărul necesar de voturi pentru ca această lege să treacă și să poată intra în dezbaterea pentru bugetul de anul viitor.

În acest caz, nu este vorba de un proiect legislativ care să favorizeze un partid sau altul, ci discutăm despre o inițiativă care vine în sprijinul a milioane de români. Este un proiect extrem de bun pentru tineri, un mod prin care noi îi putem ajuta să pornească în viață” este mesajul senatorului UNPR.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns