Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, despre desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier

de Stiri Buzau Media
Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, despre desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier

Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, despre desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premierSenatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, a reacționat pe facebook după desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier, desemnare făcută de șeful statului Klaus Iohannis.

Popa a menționat printre altele că vocea strazii este factorul decizional in procesul politic, iar acest lucru este imbucurator si benefic pentru un stat democratic, salutând desemnarea lui Cioloș în funcția de șef al Executivului.

Desemnarea fostului comisar european, Dacian Ciolos, de catre presedintele Iohannis este solutia agreata pentru a crea un Guvern, care sa raspunda provocarilor economice, sociale si politice. Parlamentarii vor fi cei care vor acorda incredere noului Guvern, tocmai de aceea e nevoie de o viziune comuna si sa lase deoparte orgoliile politice.
Dacian Ciolos trebuie sa-si transpuna experienta acumulata la nivel european in alegerea unor ministrii capabili sa ofere romanilor un nivel de trai ridicat, ministrii pregatiti pentru implementarea unor programe necesare stabilitatii sociale.

Noul Guvern are datoria sa continue marile proiecte initiate de fosta coalitie de guvernare, care au asigurat Romaniei o crestere economica vizibila. Imediat dupa votul din Parlament, Guvernul condus de Ciolos se va confrunta cu prima provocare: legea bugetului. Aici este nevoie de cele mai bune solutii in cel mai scurt timp, altfel tara noastra risca sa traverseze o perioada de instabilitate sociala. Am speranta ca presedintele Iohannis a luat o decizie chibzuita si Dacian Ciolos va raspunde asteptarilor noastre – a transmis senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns