Tânăr din Glodeanu Sărat, cu dosar penal după ce a fost prins cu documente false

de Stiri Buzau Media

646x404Un tânăr de 22 de ani din Glodeanu Sărat este posesorul unui dosar penal întocmit de polițiștii care l-au găsit în trafic cu documente false.  Peste toate acestea, individul nu are nici permis de conducere. Conform Poliției, tânărul a prezentat la control un permis de conducere și un document de reședință asemănătoare celor emise de către autoritățile din Spania cu privire la care s-a stabilit că sunt false. Totodată s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere.

In cadrul activităților desfășurate în prima zi a săptămânii pe raza judeţului Buzău, poliţiştii rutieri au constatat şi sancţionat 117 abateri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 30.790 de lei.

79 dintre cei depistaţi în timp ce nu se conformau regulilor de circulaţie au fost conducători auto, 47 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 7 pentru că au oprit sau staţionat în locuri în care această manevră era interzisă iar alţi 24 pentru că au condus autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice.

10 dintre conducătorii auto indisciplinaţi au fost obligați să predea permisele de conducere: cinci pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, trei pentru că nu au acordat prioritate, unul pentru că a efectuat o depășire neregulamentară iar un altul pentru că a condus un autovehicul cu defecțiuni grave la mecanismul de direcție.

Tot în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal după ce au depistat în trafic un autovehicul neînmatriculat și al cărui conducător auto avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce – se mai arată în comunicatul remis de IPJ Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns