Termenul de completare a dosarului de candidat cu fișa medicală, prelungit de IGPR

de Stiri Buzau Media

86500_1Candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip până la data de 22 aprilie 2016 inclusiv, transmite Poliția Română.

Începând de ieri, se prelungește, până la data de 22 aprilie inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Testarea psihologică a candidaților va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, sens în care candidații sunt rugați să verifice zilnic pagina de internet – http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidații sunt rugați să verifice paginile de internet și avizierele unităților care au efectuat recrutarea, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pe zile și ore, precum și locurile unde se va desfășura testarea psihologică.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns