Tinerii social democrați își aleg în week-end președintele. Cu ce gânduri merg buzoienii la alegeri

de Stiri Buzau Media

tsd-satu-mare1014-02Tinerii social democrați își aleg în week-end președintele. Gabriela Podașcă, Andrei Tinu și Gabriel Petrea sunt cei care candidează la conducerea TSD. Președintele formațiunii politice va fi ales sâmbătă, la Romexpo, unde vor fi prezente 1.200 de persoane, între care și membri ai TSD Buzău.

Buzoienii vor decide joi în cadrul unui comitet executiv județean pe mâna cui vor  merge și cui vor da votul de încredere la scrutinul de sâmbătă.

Viitorul lider al TSD trebuie să vină cu proiecte pentru toţi tinerii din România, nu numai pentru tinerii din TSD. Dincolo de dezbateri şi discuţii, Echipa TSD trebuie să vină cu proiecte care să aducă locuri de muncă, condiţii de viaţă bune, drepturi respectate, într-un cuvânt bunăstare, nu pentru unii, ci pentru toţi, şi mai ales pentru oamenii simpli. Asta este ce aşteptăm de la viitorul lider al TSD şi de la noua Echipă TSD, implicându-ne fiecare în judeţul din care face parte – a declarat  Romeo Lungu, președintele TSD Buzău într-un interviu pentru DC News. 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns