TOP T, AMÂNAT DIN NOU. Vezi aici motivul!

de Stiri Buzau Media

audience-868074-1920Festivalul de muzică Rock Top T 2005 a fost amânat pentru a doua oară. Organizatorii care aveau de gând să organizeze festivalul în datele de 18 și 19 decembrie s-au văzut puși în situația de a amâna din nou evenimentul, din pricina lucrărilor nefinalizate de la Cafeneaua Artiștilor. Administratorii au sperat că vor termina lucrările, însă lipsa stocurilor de materiale ignifuge de pe piața din România  au prelungit termenul de finalizare a lucrărilor la Cafeneaua Artiștilor.

Din cauze care nu țin de aprobări, ci de lipsa unor materiale ignifuge de pe piață, clubul va putea fi deschis cu certitudine abia pe 23 decembrie, deci nu ne putem asuma organizarea pentru 18-19 decembrie. Nu abandonăm ideea de a avea un Top T 2015. Suntem în pline discuții cu trupele și publicul pentru a încerca o ultimă soluție pe 28-29 decembrie, fie și doar pentru o zi. Vom reveni și vă ținem la curent! – se  arată în mesajul postat de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.

Și cum orice amânare din acest an s-a lăsat cu pierderea unor nume de pe afiș, și de această dată există temeri că numărul trupelor care vor participa va fi unul redus, iar festivalul ar putea dura o singură seară. Astfel, cel mai probabil evenimentul va fi organizat în 28 decembrie, dacă nu vor interveni alte probleme, iar prețul unei singure seri va fi de 30 de lei urmând ca cei care și-au procurat abonamente pentru cele 2 seri de festival să primească diferența de bani.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns