UPDATE – ULTIMA ORĂ: Accident în lanț pe străzile Buzăului. 7 persoane rănite în impactul dintre 2 autoturisme și un microbuz

de Stiri Buzau Media
accident

accidentUPDATE: Numărul raniților în urma accidentului produs în municipiul Buzău între un Audi și un microbuz se ridică la 7. Inițial, echipele de intervenție au precizat că sunt 9 victime, însă ulterior s-a revenit, 7 persoane având de suferit de pe urma impactului. Două dintre ele au suferit fracturi. Se pare că majoritatea victimelor provin din microbuzul de transport persoane care a fost lovit de autoturismul Audi. După ce a fost lovit de Audi, microbuzul a fost proiectat și într o Skoda.

Știrea inițială: Duminică seara, în orașul Buzău s-a produs un accident rutier la intersecția străzilor Spiru Haret cu Patriei, din care au rezultat 9 victime. Din primele informații un autoturism Audi nu a acordat prioritate unui microbuz de transport persoane care , în urma impactului a ricoșat în alt autoturism. La fața locului s-au deplasat 4 ambulanțe și un echipaj SMURD, dar și polițiști care cercetează la fața locului împrejurările în care s-a produs accidentul. Victimele au fost transportate la Spitalul județean de urgență Buzău, dar se pare că au leziuni ușoare, care nu le pun viața în pericol.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns