Un individ eliberat de două luni din închisoare a devastat Centrul de zi pentru oamenii străzii

de Stiri Buzau Media

received_929269747126088Centrul de zi pentru oamenii străzii a fost devastat aseară de un individ cazat acolo de două luni. Bărbatul are 61 de ani și a anunțat marți dimineață că vrea să plece din adăpost. Înainte însă și-a vărsat nervii pe tot ce i-a ieșit în cale, de la ferestre, la jaluzele, la instalația de încălzire și chiuvete din spălătorie, lăsând în urmă o pagubă de aproximativ 50.000 lei.

Câțiva asistați care se aflau în centru s-au baricadat în dormitoare, blocând ușile cu paturile, în timp ce personalul centrului a stat ascuns în cantina socială. Tot a fost filmat de camere de supraveghere ale centrului. Polițiștii l-au prins afară când tocmai se pregătea să părăsească adăpostul.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus la Parchet pentru mandat sub acuzația de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Individul este cunoscut cu antecedente penale. La sfârșitul anului trecut a fost eliberat din penitenciar unde a executat o condamnare de un an și șapte luni tot pentru distrugere, după ce a devastat centrul Fundației Sf. Sava al părintelui Milea. Până în 2010 individul a mai executat o condamnare pentru tentativă de omor.

Reprezentanții centrului spun că bărbatul nu era violent și nu a mai făcut probleme până aseară.

Sursa foto: adevarul.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns