FOTO-VIDEO: Un tânăr de 37 de ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni

de Stiri Buzau Media
`

Un bărbat de 37 de ani a încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se după podul de la Mărăcineni. Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, iar incidentul a fost semnalat la 112 de un martor. Salvatorii ISU Buzău au intervenit imediat și l-au scos la mal pe bărbat. Norocul lui a fost că a căzut pe o insuliță formată de apele Buzăului. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean.

Constantin Cordonașu este din Buzău, lucrează la RER și de trei luni el este cunoscut cu depresie severă. Azi noapte, după ce l-a așteptat ore întregi să se întoarcă acasă, soția tânărului a anunțat la Poliție dispariția lui.

În urma căzăturii, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din municipiul Buzău, ar putea rămâne paralizat. El a fost diagnosticat cu traumatism toraco-lombar şi suspiciune de fractură de coloană, indiciu fiind faptul că nu îşi simte picioarele. Este în stare de conştienţă şi le-a spus medicilor că suferise o decepţie, intrase în depresie, însă nu mai lua medicamentele pentru ameliorarea ei.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns