Vis de promovare încheiat pentru Metalul și CSM Rm. Sărat!

de Stiri Buzau Media
Zi nefastă, ieri, pentru microbiștii din Buzău. Nici Metalul, nici CSM Râmnicu Sărat nu au reușit să acceadă în runda finală a barajelor de promovare, după ce au fost învinse de Ceahlăul Piatra Neamț, respectiv Foresta Suceava.
La Buzău, Ceahlăul a deschis scorul repede, în minutul 11, prin Petra, după o fază fixă prelungită, în timpul căreia jucătorii Metalului nu au reușit să respingă mingea din careu. Buzoienii au egalat chiar la ultima fază a primei reprize, prin Arnăutu. Metalul a primit o lovitură de pedeapsă, transformată de atacantul care tocmai a împlinit 33 de ani.
Golul doi al Ceahlăului a venit la cinci minute de la reluarea jocului. Neicuțescu a expediat o torpilă de la 25 de metri, în vinclul porții lui Dinu. Metalul a atacat până la final, dar nu a reușit să înscrie. În urma înfrângerii, echipa buzoiană a pierdut dubla manșă cu scorul general de 2 la 3.
La Suceava, CSM Rm. Sărat a fost depășite de gazde cu 2 la 0. Foresta a ratat un penalty în minutul 36, golurile venind în minutele 52 și 57. Cum în tur cele două încheiaseră la egalitate, 1 la 1, moldovenii au câștig de cauză și merg în runda următoare.