Visolul creează primele probleme în judeţ

de Stiri Buzau Media
Visolul creează primele probleme în judeţ

Visolul creează primele probleme în judeţViscolul şi ninsoarea creează probleme. Pe lângă tronsoanele de drum închise, s-au semnalat şi blocaje în trafic. Şase persoane au rămas blocate intr-un autoturism pe raza comunei Luciu. Autovehiculul a derapat şi s-a înţepenit în zăpaă. Oamenii au sunat la 112, iar echipaje ISU au mers în zon pentru a-i salva. Pompierii s-au deplasat cu o autoşenilată spre localitatea Rîmnicelu dupa ce o gravida în luna a opta a sunat la 112 şi a anunţat că trebuie să nască. Din fericire, cazul s-a rezolvat rapid, la această ora gravida a fost predate la Spitalul Municipal Rm. Sărat. De asemenea, un alt autoturism cu o persoană a ramas blocat în zăpadă pe DN2E85 pe raza localităţii Oreavu. Toate acţiunile au fost gestionate în colaborare cu Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale şi Secţiei de Drumuri Judeţene, acestea fiind finalizate în jurul orelor 07:00.

La orele 08.00 erau nealimentate cu energie electrică 14 localităţi: Săgeata, Robeasca, Pietroasele, Merei, Breaza, Scutelnici, Glodeanu Siliştea, Brădeanu(parţial), Săhăteni, Năieni, Luciu, Largu, Cilibia şi C.A. Rosetti cu 12355 de abonaţi.

În continuare, aproximativ 600 de pompieri, poliţişti şi jandarmi cu 90 mijloace tehnice sunt la datorie, pentru limitarea şi înlăturarea potenţialelor efecte ale fenomenelor periculoase şi monitorizează situaţia din judeţ, precum şi evoluţia acesteia prin Centrul Operaţional Judeţean, precum şi prin Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns