Volkswagen recheamă autovehicule. Cum aflaţi dacă maşina dumneavoastră are probleme de soft

de Stiri Buzau Media
Volkswagen recheamă autovehicule. Cum aflaţi dacă maşina dumneavoastră are probleme de soft

Volkswagen recheamă autovehicule. Cum aflaţi dacă maşina dumneavoastră are probleme de softAnul 2016 readuce 11 milioane de maşini în service-urile Volkswagen. Este vorba despre toate modelele dotate cu softuri care au păcălit testele antipoluare. Noul director al companiei, Matthias Mueller, a precizat că toate reparaţiile se vor face pe cheltuiala gigantului german.

Între timp, clienţii pot afla de pe internet dacă maşina lor face parte din seria celor cu probleme. Pe baza seriei de şasiu, pe site-ul volkswagen.ro aflaţi dacă maşina dumneavoastră are softul problemă. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi datele de pe talon şi să apăsaţi butonul „verificaţi acum”. Dacă maşina dumneavoastră face parte din acest lot, grupul german vă cere scuze pentru că va trebui să mergeţi în service, însă punctează în aceleaşi timp că aceste maşini sunt în regulă din punct de vedere tehnic şi că puteţi circula fără probleme.

Volkswagen promite că va contacta fiecare client în parte pentru a anunţa calendarul de reparaţii. În România, circula mai bine de 100.000 de maşini cu probleme.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns