Ziua Înălțării Domnului, ziua în care buzoienii aduc un omagiu eroilor. Vezi programul manifestărilor

de Stiri Buzau Media

eroiAstăzi, începând cu ora 12,00, cu prilejul Zilei Eroilor Neamului și a Zilei Înălţării Domnului, la Monumentul ,, Regimentul  48 Infanterie” din Parcul Eroilor din Municipiul Buzău se va desfășura un ceremonial religios și militar pentru a se aduce un omagiu celor care s-au jertfit pentru țară. De la ora 13.00 la Cimitirul Eroilor vor fi comemorați eroii căzuți în Afganistan la începutul lunii trecute. La mormintele celor doi eroi buzoieni căzuţi în misiune pe teatrul de luptă din Afganistan, un general maior american va depune coroane de flori din partea NATO.

Programul manifestărilor continuă, de la ora 13,30, la ,,Bustul Generalului Ștefan Gușă” din localitatea Spătaru și se vor încheia la Monumentul Eroilor din Țintești, în jurul orei 15.00, cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

Pentru buna desfăşurare a ceremoniilor, echipaje ale Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor asigura măsuri de dirijare şi fluidizare a traficului în intervalul orar 11.15 – 13.10, în zona Mausoleului din Cimitirul Eroilor Neamului, întrucât va fi oprită circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Unirii, între intersecţia cu bulevardul Mareşal Averescu şi intersecţia cu Şoseaua Nordului.

În localitatea Spătaru nu vor fi restricţii de circulaţie, însă echipaje din cadrul Serviciului Rutier vor acţiona pe DN2 E85, în zona unde este amplasat bustul generalului Ştefan Guşă, pentru supravegherea traficului.

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns